Kun olet itse aiheuttaja

• Täytä vahinkoilmoitus huolellisesti vakuutusyhtiön sivuilla (suora linkki alla) 
• Tervetuloa auton tarkastukeen. Kaiken muun me hoidamme puolestasi.

Kun arvio on tehty, tiedetään vaurion kustannukset ja kaskovaurioissa voidaan päättää kannattaako maksaa vauriot itse vai käytetäänkö kaskovakuutusta. Kannattaa muistaa, että jos vastapuolen autoon on tullut vaurioita, Sinun on silloinkin tehtävä vahinkoilmoitus viipymättä

Korjaus kannattaa maksaa itse jos:
› ei ole vahingon kattavaa vakuutusta
› muu kuin törmäys- tai ilkivaltavahinko
› pieni vaurio ja ehkä yhdessä paikassa
› maalivaurio, joka ei vaadi peltityötä tai muovikorjausta
› kyseessä on kiveniskemät
› ruostekorjaus ja maalaus
› muovi- tai lasikuituosan maalaus ja paikoilleen asennus

Usein korjauksen edetessä ja autoa purettaessa esiin voi tulla yllättäviä piilossa olevia vaurioita. Puskurit saattavat joustaa arvaamattoman syvälle ja sitten palautua lähes alkuperäiseen muotoonsa ja näin ollen olettaen pelkän maalin vaurioituneen. Kuitenkin ilmastoinnin lauhduttajat ym tukirakenteet sekä osat saattavat vääntyä, jolloin osien istuvuus ei ole enää alkuperäisen kaltainen ilman oikaisutyötä.

Mikäli ei käytetä voimassaolevia vakuutuksia niin nämä vauriot voivat nostaa korjauskustannuksen helposti yli omavastuu + bonusmenetys arvon. Usein tarvitaan myös uusia kylkilistoja tai merkkilogoja jotka ovat monesti kertakäyttöisiä ja joudutaan irroittamaan maalaukseen. Näiden hinnat liikkuvat muutamasta kympistä kappaleelta ylöspäin.

Omasta vakuutusyhtiöstä selviää mikä on omavastuu ja bonusmenetys (yleensä 500-600€). Maalauksen aloituskustannus noin 200€ ja loppu määräytyy pinta-alan mukaan. Pientyöt alkaen
Käytettäessä omaa vakuutusta
Kaskosta: törmäysturva , ilkivalta, hirvikolari tai varkausvakuutus
Muista, että sinä päätät, missä autosi korjataan.

Sijaisauto
Toimitamme sijaisauto käyttöösi kolarikorjauksen ajaksi. Varaaminen ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kun tuot autosi meille korjaukseen, odottaa tilaamasi sijaisauto meillä valmiina ajoon. Kun autosi valmistuu, palautat samalla sijaisauton meille.

Vakuutusyhtiön korvaamat sijaisautot
Liikennevahingon syyttömänä osapuolena sinulla on mahdollisuus vakuutusyhtiön korvaamaan sijaisautoon.

Jos sinulla on huoltoleasingauto, korvaa vastapuolen vakuutusyhtiö sijaisauton vuokran kokonaan. Jos sinulla on oma auto tai rahoitusleasingsopimus, korvataan vuokrakustannuksista 94 %.

Vakuutusyhtiö korvaa omaa autoasi vastaavan kokoluokan sijaisauton. Jos autosi on yli viiden vuoden ikäinen, sinun tulee varmistaa etukäteen vakuutusyhtiöltä, että olet oikeutettu vuokraamaan sijaisauton oman autosi kokoluokasta.

Vauriokorjaamoissa on eroja — valitse siis laadukas vauriokorjaamo. Sinulla on oikeus valita missä suoritat autosi korjauksen. Maksat täyden hinnan vakuutuksistasi, joten älä tingi vauriokorjaamostakaan.


Tiedustelut puhelimitse 040 7062751

tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Call me    

Isonkivenkuja 4, 04300 Tuusula, Finland.

Tee vahinkoilmoitus nyt sähköisesti tai puhelimitse:

fennia
Puh. 010 503 05
folksam
Puh. 010 80 81 88
if
Puh. 010 191 818
lahitapiola
Puh. 010 195 105
op-pohjola
Puh. 03 03 03 03
pohjantahti
Vain sähköinen ilmoitus!
pop vakuutus
Puh. 010 3910 391
Säästöpankin vakuutukset
Puh. 010 194 683
turva
Puh. 010 195 108