Vahinkoarvio

• Suoritamme vakuutusyhtiöiden puolesta vahinkotarkastuksen itsenäisesti, eli Teidän ei tarvitse erikseen käydä näyttämässä autoa vakuutusyhtiön tarkastuspisteessä

• Digitaalikuvat ja vaurion korjauskustannuslaskelma lähetetään vakuutusyhtiöön.

• Käytössämme on WinCABAS korjauskustannusten laskentaohjelma, jolla varmistetaan oikea kustannusarvio ja nopea korjausluvan saanti sekä korjaustyön aloitus

• Me hoidamme vauriokorjauksen alusta loppuun. Autamme myös mielellään paikan päällä vahinkoilmoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

• Vakutuusyhtiö suosii tekemään vahinkoilmoitus sähköisesti, jonka pääset tekemään klikkaamalla vakuutusyhtiösi logoa. Mikäli haluat asioida puhelimitse, löydät yhtiösi yhteystiedot ja päivystysajat alempana


Hinta-arvio

Pyydettäessänne hinta-arvion sähköpostitse, saatte vastauksen  meiltä vuorokauden sisällä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.  Sähköpostiin on liitettävä kuvat vauriokohdasta, yksi yleiskuva koko autosta ja lyhyt tapahtumakuvaus. Ilman kuvia hinta-arvio on suuntaa antava. Maalaamme kaikki työt pienistä paikkamaalauksista aina auton ylimaalauksiin.

Lataa tähän autosi kuva, josta tulee sekä registerinumero, että vauriopuoli selvä.
(JPG, MAX 2 Mb)
Lataa tähän tarkempi kuva vauriokohdasta.
(JPG, MAX 2 Mb)

Sijaisauto
Toimitamme sijaisauto käyttöösi kolarikorjauksen ajaksi. Varaaminen ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kun tuot autosi meille korjaukseen, odottaa tilaamasi sijaisauto meillä valmiina ajoon. Kun autosi valmistuu, palautat samalla sijaisauton meille.

Vakuutusyhtiön korvaamat sijaisautot
Liikennevahingon syyttömänä osapuolena sinulla on mahdollisuus vakuutusyhtiön korvaamaan sijaisautoon.

Jos sinulla on huoltoleasingauto, korvaa vastapuolen vakuutusyhtiö sijaisauton vuokran kokonaan. Jos sinulla on oma auto tai rahoitusleasingsopimus, korvataan vuokrakustannuksista 94 %.

Vakuutusyhtiö korvaa omaa autoasi vastaavan kokoluokan sijaisauton. Jos autosi on yli viiden vuoden ikäinen, sinun tulee varmistaa etukäteen vakuutusyhtiöltä, että olet oikeutettu vuokraamaan sijaisauton oman autosi kokoluokasta.

Vauriokorjaamoissa on eroja — valitse siis laadukas vauriokorjaamo. Sinulla on oikeus valita missä suoritat autosi korjauksen. Maksat täyden hinnan vakuutuksistasi, joten älä tingi vauriokorjaamostakaan.

Tiedustelut puhelimitse 040 7062751

tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Call me    

Isonkivenkuja 4, 04300 Tuusula, Finland.

Tee vahinkoilmoitus nyt sähköisesti tai puhelimitse:

fennia
Puh. 010 503 05
folksam
Puh. 010 80 81 88
if
Puh. 010 191 818
lahitapiola
Puh. 010 195 105
op-pohjola
Puh. 03 03 03 03
pohjantahti
Vain sähköinen ilmoitus!
pop vakuutus
Puh. 010 3910 391
Säästöpankin vakuutukset
Puh. 010 194 683
turva
Puh. 010 195 108